Darček
loyaltyAkcia

Pneumatiky Hankook K425 Kinergy ECO

155/70 R13 75T
Letné pneumatiky
Parametre:
  • 155/70 R13
  • 75
  • T
  • osobné
  • 1018519
  • Hankook
69 dB
Info v obchode
48,24 €
S DPH / ks
Množstvo

Parametre

Šírka155
Profil70
Priemer13
Sezónaletná
DezénK425 Kinergy ECO
Typ autaosobné
Li75
SiT
OznačenieKMC
Úspora palivaE
Priľnavosť za mokraC
Hluk2
Hlučnosť69
Pneugaranciax
Cenová kategóriaeconomy

Popis

Maximálna bezpečnosť a komfort na letných cestách


Pneumatiky Hankook K425 Kinergy ECO 155/70 R13 75T sú ideálnou voľbou pre všetkých majiteľov osobných áut, ktorí hľadajú spoľahlivé a výkonné pneumatiky na letnú sezónu. Tieto pneumatiky kombinujú skvelé vlastnosti, ktoré zabezpečia maximálnu bezpečnosť a komfort počas každej jazdy.



Bezpečnosť ako priorita


S pneumatikami Hankook K425 Kinergy ECO môžete mať istotu, že vaše auto bude na cestách plne ovládateľné. Ich špeciálny dezén dezén smerových dráh zaisťuje výbornú trakciu a skrátenú brzdnú dráhu, čo je neoceniteľné v prípade neočakávaných situácií. Navyše, ich široké bočné drážky odvádzajú vodu z povrchu pneumatiky, čo zabezpečuje výbornú odolnosť proti akvaplaningu.



Komfortná a tichá jazda


Okrem bezpečnosti si pneumatiky Hankook K425 Kinergy ECO zakladajú aj na pohodlí. Ich špeciálne vyvinutá zmes zabezpečuje tichú jazdu a minimalizuje hluk od pneumatík na povrchu cesty. To znamená, že si budete môcť vychutnávať pokojnú a príjemnú jazdu bez rušivých zvukov.



Vysoká úspora paliva pre vašu peňaženku


Pneumatiky Hankook K425 Kinergy ECO sú nielen spoľahlivé a komfortné, ale tiež vám pomôžu ušetriť na nákladoch za palivo. Ich inovatívna technológia znižuje valivý odpor, čo vedie k nižšej spotrebe paliva. Táto úspora môže byť pre vás veľmi výhodná, najmä ak často cestujete dlhé vzdialenosti.



Investujte do pneumatík Hankook K425 Kinergy ECO 155/70 R13 75T a získajte spoľahlivé, bezpečné a komfortné pneumatiky pre vaše osobné auto. S ich výnimočnými vlastnosťami budete mať vždy istotu, že ste si vybrali tú najlepšiu voľbu pre letnú sezónu. Nezabudnite, že kvalitné pneumatiky sú základom pre bezpečnú a príjemnú jazdu.

Hodnotenia

Produkty v rovnakej kategórii: 5