Darček
loyaltyAkcia

Pneumatiky Hankook K715 OPTIMO

145/80 R13 75T
Letné pneumatiky
Parametre:
  • 145/80 R13
  • 75
  • T
  • osobné
  • 1009028
  • Hankook
69 dB
Info v obchode
45,24 €
S DPH / ks
Množstvo

Parametre

Šírka145
Profil80
Priemer13
Sezónaletná
DezénK715 OPTIMO
Typ autaosobné
Li75
SiT
Úspora palivaE
Priľnavosť za mokraE
Hluk2
Hlučnosť69
Pneugaranciax
Cenová kategóriaeconomy

Popis

Revolučná letná pneumatika pre maximálnu bezpečnosť a pohodlie



Hankook K715 OPTIMO je pneumatika navrhnutá pre osobné autá, ktorá vám poskytne výnimočný výkon a spoľahlivosť počas letných mesiacov. S touto pneumatikou môžete jazdiť s istotou a bezpečnosťou, bez ohľadu na poveternostné podmienky.



Bezkonkurenčný výkon na suchu



S technológiou Dynamic Aqua Groove, pneumatika Hankook K715 OPTIMO zaručuje vynikajúcu trakciu a brzdnú výkonnosť na suchu. Bezpečne sa zastavíte v každom okamihu a budete mať plnú kontrolu nad vaším vozidlom. Už sa nemusíte obávať neočakávaných situácií na cestách, pretože táto pneumatika vám poskytne spoľahlivosť, ktorú potrebujete.



Extraodinárna stabilita na mokrej vozovke



S unikátnym dizajnom dezénu a špeciálnym zmesom gumy, pneumatika Hankook K715 OPTIMO zaisťuje vynikajúcu odvodňovaciu schopnosť a redukciu aquaplaningu. Budete mať istotu aj na mokrej vozovke a vaše jazdy budú ešte pohodlnejšie. Užite si bezstarostné cestovanie bez obáv o bezpečnosť.



Komfort a tichá jazda



Pneumatika Hankook K715 OPTIMO ponúka vysokú jazdnú pohodu a minimalizuje hluk pri jazde. Už nebudete rušení hlukom pneumatík, čo vám umožní relaxovať a sústrediť sa na jazdu. Vychutnajte si tichú a pohodlnú jazdu s touto kvalitnou pneumatikou.



Presvedčte sa sami



Pneumatika Hankook K715 OPTIMO je ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú spoľahlivú a výkonnú letnú pneumatiku pre svoje osobné auto. Získajte si istotu, bezpečnosť a komfort pri každej jazde. Vyberte si pneumatiku, ktorá vám poskytne najlepší výkon a pohodlie. Zvoľte Hankook K715 OPTIMO a urobte si radosť z každej cesty.

Hodnotenia

Produkty v rovnakej kategórii: 3